Off #1

Halihó!

Igazából annyira nem is lesz off a téma, viszont nem tudtam milyen címet adjak a bejegyzésnek, így ez lett belőle. 

A helyzet az, hogy megint csutkák a körmeim - egyrészt mert mostanában viszonylag sokszor betörik oldalt, másrészt pedig ha épp nem törik, akkor levegőbuborékok keletkeznek a körmeimben... A felsorolt dolgok mindig csak 1-1 körmömet érintik, így még nem is lenne vele túl nagy probléma, viszont mostanában az is egyre jobban zavar, hogy a folyamatos lakkozástól a körmeim vége konstans sárgák. És ezen egy alaplakk sem segít ilyen gyakori lakkozás mellett. (Ha mégis lenne tippetek nagyon jó sárgulás elleni alaplakkra, akkor az ötleteket szívesen fogadom.) 

Szóval arra gondoltam, hogy most tartok egy kis (fél)lakkozási szünetet - hogy meddig fogom bírni az erősen kérdéses. A Micro Cell lakkomat tervezem használni minimum 3 hétig, mellette pedig az alverde körömerősítő szérumát

Viszont azt tudom, hogy ha hosszabbak lesznek a körmeim akkor nem fogom túl sokáig bírni lakkozás nélkül, ezért a fehér lakkjaim kivételek a lakkozási tilalom alól. Plusz mellettük még az A England Iseult, a Manhattan 81R, a Catrice Lilactric, a Golden Rose Holiday 71 és az essence 168 love me, cupcake! lakkjait használhatom. Azaz egy halvány rózsaszínt, egy menta színűt, egy halvány lilát, egy halvány kék homok lakkot és végül egy lilás tónusú nude lakkot használhatok majd. Topperekből nincs limit, ha pedig nyomdázásra vetemednék, akkor a Barry M Silver és Gold foil lakkjai és az essence fehér nyomdázós lakkja a megengedett. 

Így, hogy lassan tényleg igazi tavasz lesz, nem fogom kibírni színek nélkül a körmeimen, ezek a halvány lakkok pedig jó választásnak tűnnek. 

Kiváncsi leszek rá, hogy mennyire fogom menni ez a kis megszorítás, mert naponta-kétnaponta szoktam lakkozni, de próbálom majd kihozni magamból a maximumot. Lakkvásárlásra nincs kikötésem, de azért majd azt is szeretném visszafogni. 

És hogy pontosan meddig fog tartani ez a hercehurca? Nagyjából egy fél centit kéne lenövesztenem és azt szépen eltávolítani. A körmeim viszonylag gyorsan nőnek, de ez a fél centis lenövesztés nagyjából egy hónapig fog tartani, és utána még minimum kell neki 2 hét, hogy vállalható hosszúságúra megnőjenek. Szóval összességében másfél-két hónapot fog igénybe venni. 

Pár lakkozást, amit ezekkel a pasztell színekkel csinálok majd megmutatom, hogy azért mégse maradjatok körmös bejegyzések nélkül. Ezen kívül még van néhány régebbi lakkozásom, amit még meg szeretnék mutatni, úgyhogy aggodalomra semmi ok. :)

Addig is itt egy Szösz! :D


Szóval ő Szöszke, az idősebbik cicánk. :) Sajnos Ő nem olyan fotogén, mint Lulci, de ő is tud nagyon baba lenni. ^^ Ja, meg dobozmániás. Nagyon. :D

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések