Avon Diamonds szemceruza- Twilight Sparkle

Halihó!

Tudom, megint sikerült megcsúsznom, de most legalább csak egy nappal. Miután most jönnek majd a zh-k, utána meg vizsgaidőszak, ezért nem biztos, hogy tudom tartani a csütörtöki és szombati posztolást, de próbálkozni fogok. :)

Mai alanyunk a kedvenc szemceruzám, az Avon Twilight Sparkle árnyalata. A 2014-es sminkes kedvencek bejegyzésben is már említettem, hogy ezt használom a legtöbbször, nem hiába. Sötét szürkéskék alapban vannak élénkebb királykékre hajazó csillámok, amik felkenve gyönyörűen csillognak. 

A katalógusból egyáltalán nem fogott meg ez a szemceruza, mert tapasztalataim szerint ilyenkor ezek a csillámok csak a katalógus lapjain fellelhetőek, élőben nem igazán. Még szerencse, hogy észrevettem barátnőm szemén, mert ha nem, akkor egy szuper termékről maradok le. 

Minőségével sincs problémám, könnyen kenhető, a nap folyamán nem maszatolódik, maximum ha cicás szemeket húzok vele (amit nem mellesleg elég precízen meg lehet csinálni, ahhoz képest, hogy ez egy szemceruza), akkor a farkinca vége kicsit megfakul. A felső szemhéjra sem hajlamos felkenődni, úgyhogy tényleg bátran ajánlom mindenkinek, nagyon szuper termék! :)




Nektek meg van ez a szemceruza? Szeretitek az Avonos szemceruzákat?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések