Lovely Classic Nr. 430

Halihó!

Hát, ezt a lakkot elég régen vettem... Pontosabban tavaly nyáron, azóta is ígérgetem a bemutatását. Mindig jött valami szebb, és újabb lakk, illetve ez nálam kimondottan nyári lakknak számít.

Nem sok lakkom van a Lovely-tól, ha a limitáltakat nem számítjuk. ebben főleg a csomagolásuk játszik szerepet, mert valljuk be, nem épp a legminőségibb lakk benyomását kelti, ha először ránézünk az üvegre. A csúnya csomagolás ellenére ennek a lakknak sikerült felkeltenie az érdeklődésemet, a színe volt az, ami megfogott. Nálam ez a tökéletes tengerzöld árnyalat. Sajnos a minősége nem csillagos 5-ös. Kezdjük is az egyedüli hátrányával: a fedése elég ramaty, kell a 4 réteg, de még úgy is átsejlenek a körömvégek egy nagyon picit. Szerencsére a sokadik réteg után is gyorsan szárad, és nagyon fényesre is, fedőlakkot nem feltétlenül igényel. A finishe picit meghatározhatatlan számomra, shimmer-gelly keveréknek mondanám, a fénye kicsit aranyló, illetve világosabb és sötétebb zöld csillámkák is vannak benne. 

A 2. és 3. kép vakuval készült, ha jól emlékszem, ezeken a képeken kicsit kékesebb a színe, mint amilyen valójában, a 4 kép adja vissza a legjobban a lakk színét, az 5. képen pedig árnyékban látható.






A színe miatt imádom, és annak ellenére, hogy 4 réteges, fogom még használni. Igazából, aki nem retten el 4 réteg felkenésétől, annak csak ajánlani tudom ezt a lakkot, mert szerintem különleges darab. 

Milyen gyakran vesztek lakkot a Lovely-tól? Vagy csak Ti is a limitáltakra repültök rá, mint én?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések