Essence - on air!, miss captain, island hoping, you and me?

Halihó!

Ma négy essence lakkot hoztam nektek. Ebből az adagból is érint néhányat a leárazás, úgyhogy épp ideje megmutatnom őket, ha már jó ideje be vannak fényképezve. A négyből kettő nagy kedvencem lett. :)

Elsőnek a 44 on air! lakkot mutatnám be, ezt szereztem be legkésőbb, ez az egyik meglett-végre-az-államvizsgám-lakkom. Gyönyörű szép sápadtabb arany lakk, ami a napfényben nyálcsorgatósan szépen szikrázik. Mondjuk egy csupa mikroglitter lakknak elég nagy szégyen lenne, ha nem szikrázna a verőfényes napsütésben. :P Miután mikroglitteres lakkról van szó az eltávolítása nem épp a legegyszerűbb, de szerintem megéri a szenvedést, mert tényleg gyönyörű felkenve, bár sajna a képek ezt nem igazán adják vissza. Gyorsan szárad, két réteg rövidebb körmökre tuti elég, hosszabb körmökre néha nem árt a három. Fedőlakkot ajánlok rá mindenképpen.




Az 51-es miss captain régóta fent volt a kívánságlistámon, de csak májusban jutottam el addig, hogy megvegyem. Egyréteges lakk, a színe is különleges, de nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e magamon. Üvegben mindenképp jól néz ki, csak ha felkenem, akkor vagyok döntésképtelen. Ez a borongós, kicsit zöldes kék sokak számára jó választás lehet ősszel. Ezt az árnyalatot ki fogják vonni, úgyhogy ha megtetszik, akkor most csapjatok le rá. :)



A 64-es island hoping egy kékes beütésű középzöld, számomra ez is egy picit meghatározhatatlan szín. Egy rétegben is egész jól fed, de a biztonság kedvéért kell belőle két réteg. Lemosáskor egy picit hajlamos beszínezni a köröm körüli bőrt. Ez is egy olyan árnyalat, hogy nem tudom eldönteni, hogy magamon tetszik-e. Nyárra szerintem nagyon jó kis árnyalat, de ősszel is biztos sokan fogják felkenni. Ez is egy kifutó árnyalat, úgyhogy ha tetszik, akkor most csapjatok le rá. 




Az utolsó lakk az 56-os you and me?. Talán ez a kedvencem a négy közül. Nagyon jól kihasználható világos, mályvás lila lakk, nálam még belefér a lilás-nude lakkok közé. Ebből is elég két réteg, gyorsan szárad, és fényesre. Sajnos a képeken nem igazán jön elő ez a két-rétegben-fed dolog, pedig élőben egyáltalán nem látszottak át a körömvégeim. Könnyű lemosni, pont mint a másik két krém lakkot. Ezt a lakkot majdnem hogy kötelezővé tenném mindenkinek. :)




Nektek megvan valamelyik essence lakk ezek közül? Melyik a kedvenc essence lakkotok a the gel vonalból? 

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések