Bear Pawlish - Never Ending Story

Halihó!

A Bear Pawlish lakkok nem a legelérhetőbbek számomra, ráadásul igazi különlegességeket lehet megtalálni a márka kínálatában. Amikor lehetőségem adódott még egy Bear Pawlish lakk beszerzésére, akkor szinte gondolkodás nélkül ezt a darabot választottam. Két dolog miatt is különleges számomra: egyrészt a színe miatt, másrészt, hogy ez volt az egyik ajándékom magamnak, miután tavasszal sikerült a kémia szigorlatom. :)

Ezüstös holo az alapja (nem a legvisszagottabb lineáris holo a világon, de nem is az a szemet kiverős), és ebben vannak különböző mikroglitterek (részemről csak univerzum színűnek hívom őket), illetve még van a lakknak egy kis kékes-lilás-pinkes fénye is. Nálam az ilyen összetett lakkok általában mennek a meghatározhatatlan színkategóriába. :P

Fedése nem a legerősebb, konkrétan egy rétegben annyira gyéren fed, hogy azt hittem 4 rétegben sem fog fedni (barátnőkkel viccelődtünk is rajta, hogy milyen tökéletesen illik a lakkhoz az árnyalatneve :D). De szerencsére 3 réteg elég belőle. Az állaga olyan, mint a Baby Bears Breath-nek, azaz kicsit zselés állagú. Ennek köszönhetően nagyon könnyű irányítani, csak oda kerül a lakkból ahova akarjuk, és gyorsan szárad - még a harmadik réteg is. Kipróbáltam egy réteg fekete alapon, de azon nekem nem mutatott annyira (bár több körmön lehet jobban nézne ki). A glitterek miatt mindenképpen ajánlok rá fedőlakkot, hogy a lakk felszíne egyenletes legyen. Tartósságot ezzel a lakkal konkrétan nem teszteltem, de szintén az állagából kiindulva hajlamos lehet a köröm szélén picit lepattogni (sokéves tapasztalat alapján).





Nektek mennyire tetszik ez a lakk?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések