Oriflame Instant Extensions szempillaspirál

Halihó!

Nem sokszor jelentkezem tesztes bejegyzésekkel, pedig nagyon sok minden van amit meg szeretnék mutatni. Bár mire megírnám a véleményemet az egyes termékekről, általában addigra már nyolcmillió bejegyzést, videót, véleményt találhattok és olvashattok róluk, így ezeket nem látom túl relevánsnak. Mindenesetre ma egy Oriflame szempillaspirált szeretnék bemutatni, ami talán engem lepett meg a legjobban, hogy mennyire megtetszett.

Oriflame termékekről általában nem is szoktam találkozni a blogokon, vagy csak nagyon elvétve. Miután mi Oriflame-ezünk, nagyon sokszor rácuppanok az újdonságaikra, illetve néha becsúszik egy-egy olyan termék is, ami régóta kinéztem magamnak, vagy csak a vásárlás hevében rendelek meg. Mai alanyunk az utolsó kategóriába esik. Ha szempillaspirállal akarok kísérletezni, akkor általában az Oriflame kínálatában nézek szét, mert a drogériás daraboknál túlsúlyban vannak a csalódást okozó spirálok.


A csomagolása semmi extra, nem túl cicomázott, de nem is a legcsinibb darab, célnak megfelel. A feliratok nem koptak, igaz max. 2 hónapja van meg. Biztosan záródik. A spirál keféje hagyományos sörtés, viszont csavart. Szerintem pont megfelelő mennyiségű festéket vesz fel egyszerre. Magával a kefe résszel nem nehéz dolgozni, igaz, azért 1-2 használat kellett hozzá, hogy kitapasztaljam, hogyan tudom elérni a legjobb hatást vele. 

Egész szépen szétválasztja a pillákat, bár nem ez az erőssége, hanem a hosszabbítás. Emellett a pilláimat szerintem elég jól meg is emeli, illetve minimálisan dúsít is. Két rétegben hajlamosabb picit összetapasztani a pillákat, de egy kis ügyeskedéssel ez is elég jól elkerülhető. Ha másik szempillaspirállal kombinálom, akkor baromi szép eredményt tudok elérni (Yves Rocher Sexypulp Dúsító spirállal hihetetlenül dús lesz a végeredmény, plusz szépen göndöríti is mellé a pillákat; a Maybelline duci sárgájával pedig főleg hosszabb és nagyon szépen szétválasztott pillákat lehet kapni).

Ha épp nincs sok időm sminkelni, vagy nem akarok sokat tökölni a pilláimmal, akkor általában csak ezt a spirált használom. Hétköznapi használatra szerintem nagyon jó kis darab. :)

Egy rétegben alul és felül is:



Két rétegben felül, alul egy rétegben:



Próbáltátok már ezt a szempillaspirált? Van kedvenc Oriflame-es spirálotok?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések