trend IT UP Panorama Eyettention szempillaspirál

Halihó!

Ma egy szempillaspirál teszttel készültem. A trend IT UP márka elég új itthon, így még túl sok mindent nem próbáltam tőlük. Ezért amikor szükségem volt egy új szempillaspirálra, gondoltam kipróbálok egyet a márkától. 

A Panorama Eyettention spirált választottam, 1400 Ft-ba került, ami szerintem elég baráti ár egy szempillaspirálért. A metál bronzos-füstös csomagolása nagyon csini, illetve a kupakon lévő dombornyomott márkafelirat kimondottan egyedi. A spirál keféje enyhén homokóra alakú, nem a kedvencem, de elég jól tudtam használni. A festék állaga tetszik, nem túl folyós, de nem is nagyon sűrű, könnyen felkenhető. 



A pillákat szépen megemeli a spirál, dúsít és hosszabbít is, viszont csomósodik, akár már az első rétegnél. A második (vagy annál több rétegnél) ez a csomósodás sokkal jobban észrevehető, és a nap folyamán a keletkezett gombócok hajlamosak lepotyogni. Nem mondanám nagyon tartós spirálnak, viszont az alsó pillasoromnál nem kenődik el. 

A képeket természetes fényben készítettem.

Spirál nélkül:


Egy réteg spirállal:



2+ réteg spirállal (azaz addig kenegettem, amíg elégedett nem voltam a végeredménnyel):




Összességében ezért az árért nem rossz szempillaspirál, elég szép hatást lehet vele elérni, viszont a keletkezett gömbőcök és a potyogás miatt biztos, hogy nem fogom újravásárolni.

Ti mit próbáltatok a trend IT UP kínálatából?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések